About Us
Permata Holidays Sdn Bhd is a travel agency company registered with the Ministry of Tourism and commenced operations since March 2017 in Langkawi, Kedah Darul Aman. We provides car rental services in Langkawi. Offer with clean and comfort car for you to rent.

Whether renting a car for your business enterprise or vacation, we has a wide range of vehicles available to meet every car rental need. We provide Perodua Axia, Myvi, Bezza, Alza, Proton Saga, Toyota Car, Honda and many more. Check it out and Book now today!


Permata Holidays Sdn Bhd adalah Syarikat Agensi Pelancongan yang berdaftar dengan Kementerian Pelancongan dan telah memulakan operasi sejak Mac 2017 di Langkawi, Kedah Darul Aman. Kami menyediakan perkhidmatan Kereta Sewa di Langkawi dengan harga yang berpatutan. Kami akan memastikan kereta dalam keadaan yang bersih dan selesa untuk disewa.

Sama ada menyewa kereta untuk tujuan perniagaan atau percutian anda, kami mempunyai pelbagai kenderaan yang tersedia untuk memenuhi setiap keperluan penyewa kereta. Kami menyediakan Perodua Axia, Myvi, Bezza, Alza, Proton Saga, Toyota, Honda dan banyak lagi. Pilih kereta sewa anda dan Tempah sekarang!

BOOK NOW